Pro-Line CNC

Proline vinkelovfud

Tekniske data:
Rilesa Pro-Line CNC boremaskine
Emner:

  • Højde: 10-40 mm
  • Bredde: 20-300 mm
  • Længde: 250-2200 mm

Download brochure

Pro-Line dyvel boremaskinen er udviklet til meget følsomme komponenter såsom MDF- og foliebelagte komponenter. CNC fra begge ender med fuld interpolation. Boring fra top, forfra og bagfra.


Funktioner:

  • Boring fra 6 sider
  • CNC fræsning og boring
  • Materialer: massivt træ, MDF, spånplade og krydsfiner.
  • Komponenter: korte og lange komponenter, stelkomponenter, sengesider, skuffesider og fronte osv.

 

Pro-Line dyvel boremaskinen er udstyret med et avanceret kontrolsystem med en masse muligheder. Det er let at nulstille maskinen og alle de nødvendige informationer om komponenterne er tilgængelige på skærmen. De fleksible spændeenheder, kombineret med det slanke design af boregrupperne, gør det muligt at bore i næsten alle komponenter i én arbejdsgang.

Pro-Line dyvel boremaskinen er konstrueret med forskellige loading muligheder.

Den grundlæggende version er designet med en specielle ind- og udløb for komponenterne, som er placeret ved siden af hinanden. Komponenter kører meget forsigtigt igennem maskinen og håndteres uden ridser. Nulstilling af boregrupperne sker nemt og præcist med det magnetiske Positioneringssystem. Når Pro-Line bliver fodret fra andre maskiner, bliver delene via et transportbånd ført sideværts ind i boremaskinen.

Pro-Line fås også i en robotversion, hvor lastning og fjernelse af komponenter sker ved hjælp af en robot. Et helt lag af komponenter er placeret på et transportbånd. Når komponenterne er forarbejdet, sendes de tilbage på et lavere samlebånd og  samles i et lag. Robotten samler derefter  komponenterne op og placerer dem på en palle.

For mere information om Pro-Line serien, er du velkommen til at kontakte os.

Videos:
For at afspil klik på billedet.

 

 
Vores andre enkelt trins maskiner:

Flere billeder: