Pro-Line

Pro LineFRONT

Tekniske data:
Rilesa Pro-Line boremaskine
Emner:

  • Højde: 10-40 mm
  • Bredde: 20-300 mm
  • Længde: 250-2200 mm

Download brochure

Pro-Line dyvel boremaskinen er udviklet til meget følsomme komponenter såsom MDF- og foliebelagte komponenter. Pro-line kan leveres med fleksible endeboregrupper, som kan vippes i to retninger på 45°. Funktioner:

  • Boring fra 6 sider
  • Option: 45° boring
  • Option: sideforskydning af boregrupper
  • Materialer: Massivt træ, MDF, spånplade og krydsfiner
  • Komponenter: korte og lange komponenter, stelkomponenter, sengesider, skuffesider og fronte osv.

Pro-line dyvel boremaskine er udstyret med et avanceret kontrolsystem med en masse muligheder. Det er let at nulstille maskinen og alle de nødvendige informationer om komponenterne er tilgængelige på skærmen. De fleksible spændeenheder, kombineret med det slanke design af boregrupperne, gør det muligt at bore i næsten alle komponenter i én arbejdsgang.

Pro-line dyvel boremaskinen er konstrueret til forskellige emne indløb.

Den grundlæggende version er designet med en specielle ind- og udløb for komponenterne. Komponenter køres meget forsigtigt igennem maskinen og håndteres uden ridser. Nulstilling af boregrupperne sker nemt og præcist med det magnetiske Positioningssystem. Når Pro-line bliver fodret fra andre maskiner, bliver delene via et transportbånd ført sideværts ind i boremaskinen.

Pro-line fås også i en robotversion, hvor lastning og fjernelse af komponenter sker ved hjælp af en robot. Et helt lag af komponenter er placeret på transportbåndet, som adskiller borekomponenterne. Når komponenterne er forarbejdet, sendes de tilbage på et lavere samlebånd og er samlet som et lag. Robotten samler derefter  komponenterne igen og placerer dem på en palle. Dette sikrer, at robotten altid har nok kapacitet til opgaven.

For mere information om Pro-Line serien,
er du velkommen til at kontakte os.

Videos:
For at afspil klik på billedet.

 

 
Vores andre enkelt trins maskiner:

Flere billeder: