UNI-X 2200

UNI X 2200FRONT

Tekniske data:
Rilesa Unix 2200 boremaskine
Emner:

  • Højde: 10-85 mm
  • Bredde: 20-250 mm
  • Længde: 250-2200 mm 

Download brochure

UNI-X 2200 er vores mest universelle dyvel boremaskine med en lang række af forskelligt specialudstyr

Funktioner:

  • Boring fra 4 sider
  • Option: Fræsning
  • Option: Sideforskydning af boregrupper
  • Materialer: massivt træ, MDF, chipboard, krydsfiner.
  • Komponenter: korte og lange komponenter, ramme komponenter, sengesider, skuffesider og fronte osv.

UNI-X er udstyret med et avanceret styresystem med mange muligheder. Det er muligt at nulstille maskinen i løbet af få minutter. Alle oplysninger vedrørende borehoveder, værktøjer, position i x, y og z-retningen osv. er lagret i maskinen. Et digitalt målesystem kombineret med et lyssignal guider operatøren til at placere boregrupper i x-retningen. Under produktionen  kontrollerer maskinen løbende positionen i x-retningen for at reducere fejl.

UNI-X er specielt designet til massivt træ og har et unikt system af spændecylindre designet til at justere og holde komponenterne. UNI-X er også fremragende for komponenter i MDF, chipboard, krydsfiner og selv aluminium.

Nulstilling af maskinen er nemt og de fleksible klemmeenheder sammen med det slanke design, gør det muligt at bore næsten alle komponenter i én arbejdsgang. Som med de fleste Rilesa maskiner er UNI-X er velegnet til automatisering og sammenkobling med andre maskiner.

UNI-X kan bestilles med sideforskydning af boregrupper. Med dette system er det muligt at bore i to trin. Du kan bore selv komplicerede boremønstre i én arbejdsgang uden særlige borehoveder.

Nulstilling af boregrupperne foregår let og præcist med det magnetiske positionerings system. Med de fleksible boregrupper er det muligt at bore selv komplekse boremønstre.

UNI-X har et stort program af særligt udstyr.
Rilesa fremstiller borehoveder med forskellige systemer til montering af værktøj.


For mere information om UNI-X 2200 serien er du velkommen til at kontakte os.

Video:
For at afspil klik på billedet.

 

Vores andere enkelt trins maskiner:

Flere billeder: