Hvorfor vælge Rilesa

Holdbare produkter
Produkterne fra Rilesa er produceret med lang levetid i tankerne og betragtes generelt som nogle af de mest holdbare i verden.
Lavet med gennemprøvet teknologi og testet grundigt før den endelige produktion, over 90% af alle Rilesa maskiner, der nogensinde er lavet kører stadig i dag. Resultatet er mindre produktionsstop, mindre servicetid og bedre økonomi for vores kunder.


Vi bekymrer os om detaljerne
Vi ved, at selv små detaljer kan have stor indvirkning på produktionsworkflowet. Det er grunden til, at vi bruger en masse tid på at sikre, at alle opståede vanskeligheder og glitches er udryddet før produktionen, og at maskinerne er så lette at bruge som muligt. Det betyder også, at softwaren fungerer, systemet er let at forstå, og at maskinens indstillinger
hurtigt kan ændres - også af ufaglært arbejdskraft.

Store nok til at servicere dig - små nok til at kende den enkelte kunde
Rilesa har produktionskapacitet til at påtage os store projekter, men er stadig små nok til at kende vores kunders særlige behov og ved at give vore produkter lige den ekstra omsorg og stolthed som gør forskellen. Med arbejdskraft til både at designe, udvikle og fremstille vores træbearbejdningsmaskiner i huset, har vi den ideelle størrelse til at handle hurtigt på nye idéer og teknologi.

Eftersalgsservice
Vores maskiner
spiller normalt en vigtig rolle som en del af en produktionslinie og spørgsmål, evt. problemer og glitches behandles derfor hurtigt og effektivt. Hos Rilesa har vi et dedikeret serviceteam, der kender vores maskiner ind og ud, og sørger for at dine Rilesa produkter virker fejlfrit år efter år.

En stabil partner
I over 30 år, har Rilesa produceret træbearbejdningsmaskiner til kunder over hele verden. Vi kører en sund og stabil virksomhed med fokus på langsigtede relationer med vores kunder. Dette sikrer, at Rilesa er en stabil samarbejdspartner i mange år fremover.

 

Billeder: