Vores profil

I over 30 år, har Rilesa designet, udviklet, produceret og monteret træbearbejdningsmaskiner til kunder over hele verden. Fra fabrikken i Ribe, den ældste by i Danmark, forvalter vi hele processen med at planlægge og opbygge vores produkter fra bunden ved hjælp af den nyeste teknologi og højt kvalificerede medarbejdere.

Vore produkter
Vores produktsortiment omfatter et udvalg af standardmaskiner, fra X-line og Pro-line skære-, bore-og fræsning serier til den lille Rapid 1500-serie. Samt vores faste produktserier. Rilesa designer og producerer en stor mængde af skræddersyede maskiner, der er udviklet til kunder med specielle behov. Gennem et tæt samarbejde med vores kunder, udfører vores stab af ingeniører særlige projekter, hele vejen fra den indledende arbejdsprocesanalyse til den endelige installering af maskinen og serviceringen.

Sammen med vores sortiment af standardmaskiner og skræddersyede produkter, sælger vi også præ-ejede Rilesa produkter. Du kan se den aktuelle liste over tilgængelige brugte maskiner, klik her.

Vores filosofi
Hos Rilesa producerer vi produkter af højeste kvalitet, med fokus på sikkerhed, lang levetid og brugervenlighed. Vi bestræber os på at levere de bedst mulige maskiner til tiden og indenfor budgettet, samtidig med at vi udvikler den ideelle løsning til ethvert behov. Vi er stolte over at være store nok til at påtage os store projekter, men også små nok til at handle hurtigt og til at kende vores kunders særlige behov. Det er derfor vi kalder os "Eksperter i træbearbejdningsmaskiner".

Download brochure